Google Annonce:

 

BaggrundEtisk TV

Etisk Fagbog opstod i en synergieffekt imellem medierne, statsmagterne og filosofien.

Der skal være plads til alle meninger, og det eneste sted der er plads til alle slags meninger er indenfor filosofiens rammer. Man behøver hverken at være religiøs eller ateist for at være filosofisk.

Kanal København har sponsoreret plads til annonceringer for Etisk Fagbog, så annoncører kan få gavn af den trafik der uvilkårligt vil komme på Etisk Fagbogs hjemmeside på grund af reklamen.

Etisk Fagbog bestræber sig på at lave bedre og bedre TV, så underholdningsværdien kan komme op, og så der kan komme flere annoncører, og så seertallene bliver bedre og bedre, hvilket til slut vil resultere i annoncørernes større gavn af at annoncere på Etisk Fagbog, fordi Etisk Fagbog vil blive profileret mere og mere i samfundet.

Synergieffekten er skabt.

Medierne reklamerer for Etisk Fagbog. Etisk Fagbog reklamerer for filosofi, og filosofien reklamerer for fred og en bedre verden igennem oplysning til borgerne i samfundet om etik, og om de store livgivende spørgsmål i filosofiens verden.

Visionen er at dette skal brede sig til hele befolkningen, inklusiv politikerne, så vi alle bliver ærlige og redelige samfundsborgere.

Alt er såre godt.

Men det kan blive bedre, derfor Etisk Fagbog.

Se programmer, som indtil videre blandt andet er sponsoreret af Etisk Fagbog på linket TV og på linket Den Femte Magt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google Annonce: